Suomen Welsh-poni ja Cob yhdistys

Kutsu


 

KILPAILUKUTSU

LAATUPONIKILPAILU 2020

AULANGON RATSASTUSKOULULLA

19.-20.9.2020

lauantaina 2- ja 3-vuotiaiden luokat

sunnuntaina 4- ja 5-vuotiaiden luokat

LUOKKA I, KOKELAS 2-vuotiaat (2018 syntyneet)
LUOKKA II, OPPIPOIKA 3-vuotiaat (2017 syntyneet)
LUOKKA III, KISÄLLI 4-vuotiaat (2016 syntyneet), sekä 5-vuotiaat (2015 syntyneet)
4-vuotiaana varsoneet tammat
LUOKKA III, KISÄLLI 5-vuotiaat (2015 syntyneet), sekä 6-vuotiaat (2014 syntyneet)
5-vuotiaana varsoneet tammat

ERITYISMÄÄRÄYKSIÄ

1. OSALLISTUMISOIKEUS  

Laatuponikilpailuun voivat osallistua jalostusohjesäännön mukaisesti polveutuvat puhdasrotuiset ponit, welsh part bred-ponit, ratsuponit ja vuonohevoset.  Ponin tulee olla rekisteröity Suomen Hippos ry:n rekisteriin. 

2.  KILPAILULUOKAT JA ARVOSTELUKOHDAT 

Yksipäiväisessä kilpailussa 2- ja 3-vuotiailla poneilla on rakennearvostelu sekä irtohypytyskoe ja askellajit vapaana maneesissa.  4- ja 5-vuotiailla poneilla on rakennearvostelu sekä askellaji- tai estekoe ratsain.  

HUOM! Ryhmän III ja IV poneilla on mahdollisuus osallistua ratsain suoritettavien kokeiden sijasta askellajikokeeseen ajaen. Estekokeen ratapiirustus, askellajiohjelma sekä ajokokeen ohjelma löytyvät welsh-yhdistyksen sivuilta www.welshponi.fi/laatuponikilpailu.  

3.     ILMOITTAUTUMISET JA MAKSUT 

Kilpailuun iIlmoittautuminen tapahtuu 7.9.2020 mennessä Heppa-järjestelmän kautta Oma Talli-tunnuksin. Ilmoittautumisen avoimeen kenttään merkitään suoritettava(t) laji(t)/säkäkorkeusryhmä/ratsastaja tai ajuri, 2 – 3-vuotiailla riittää säkäkorkeusryhmä. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 11.9.2020 mennessä. Jälki-ilmoittautumismaksu kaksinkertainen. Ilmoittautumismaksusta ei lähetetä erillistä laskua, vaan maksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, kts tiedot alla. Jos ilmoittautumismaksua ei ole maksettu ilmoittautumisaikana, ponin ilmoittautumista ei hyväksytä.  

LUOKKAI, KOKELAS 45€
LUOKKA II, OPPIPOIKA 45€
LUOKKA III, KISÄLLI 45€
LUOKKA IV, MESTARI 45€

Mikäli kisällit ja mestarit osallistuvat sekä askellaji- että estekokeeseen, on luokkien ilmoittautumismaksu yhteensä 70 €. Welsh-yhdistyksen jäseniltä ilmoittautumismaksu kaikkiin luokkiin 35 €. 

Maksut tilille OP FI54 5396 0220 2275 66, maksujen viitenumero 3010. 

4.     PALKINNOT

Kilpailussa jaetaan luokittain ruusuke- ja raha- tai esinepalkintoja. Lisäksi jaetaan rotuyhdistysten ja kasvattajien erikoispalkintoja.  

Kokelaista ja oppipojista parhaan pistekeskiarvon saavuttanut poni on Laatuponikilpailun 2020 Junior  

Champion, ratsain esitettävistä kisälleistä ja mestareista lajinsa parhaan keskiarvon saavuttanut poni on Laatuponikilpailun 2020 Askellajichampion tai Estechampion, ajoluokkaan osallistuvista kisälleistä ja mestareista parhaan keskiarvon saavuttanut poni on Laatuponikilpailun 2020 Ajochampion. 

Tapahtumassa valokuvataan ja kuvia käytetään Suomen Welsh-poni ja cob yhdistyksen ja sen  yhteistyökumppaneiden julkaisuissa. Tapahtumaan ilmoittautuminen on samalla suostumus  valokuvaamiseen sekä kuvien julkaisuun 

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin tarvittaessa. 

Kilpailua koskevat tiedustelut 040 507 9938/Soila Ristimäki tai soila.ristimaki@gmail.com

karsinavaraukset info@aulangonratsastuskoulu.fi 

                                            TERVETULOA KILPAILEMAAN! Kutsu myös: Laatuponikilpailu 2020 (pdf)Webdesign ©Pet-Web 2011